Beoordelingen van klantentimmerwerkzaamheden zolder en vloer in Roermond

Geplaatst door Marieke

Wij hebben Hans benaderd voor timmerwerkzaamheden op zolder. Hij kwam zelf met goede ideeën maar dacht ook echt met onze wensen mee. Alle kleine reparaties die verder hierbij naar voren kwamen loste Hans (of een van zijn vakmensen) ook goed op. Toen we bedachten ook nog een nieuwe vloer op de badkamer te willen, was dit ook geen probleem.
Kundige man, kwam zijn afspraken na, werkte heel netjes en snel.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen Hans zeker weer benaderen bij een eventuele volgende klus!

Verbouwing en renovaties in Haelen

Geplaatst door Kees Mulder

Hoewel al weer enkele maanden geleden willen wij toch nog een review plaatsen betreffende een door Hans Teeuwen uitgevoerde verbouwing en renovatie van ons huis in Haelen. In nog geen 5 weken hadden we een geheel nieuwe badkamer, was de schouw van de openhaard volledig vernieuwd, oude tegelvloeren verwijderd, nieuwe riolering aangelegd, carpoort geheel dicht gemaakt en geisoleerd, hondenhok gemaakt, nieuwe verlichting aangelegd en nog vele andere bijkomende werkzaamheden. Hans en zijn ondersteunende brigade van absolute vakmensen verdienen een flinke pluim voor het snelle maar vooral vakkundige werk dat zij geleverd hebben. En niet te vergeten het enorme plezier waarmee al deze mensen gewerkt hebben was heel ontspannend. Hans Teeuwen? Daar kun je op bouwen! Bij een volgende klus gaan wij alleen nog maar naar Hans en zijn klussenbrigade. Betrouwbaar met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.Wij kijken nog altijd terug op een mooie tijd! Hans, nogmaals bedankt.

 badkamer en toilet renovatie in Swalmen

Geplaatst door katja

Hans heeft bij ons de badkamer en toilet gerenoveerd en nog een paar klusjes gedaan. Hij paste zich heel goed aan aan onze wensen en denkte ook met je mee. Ook regelde hij alles zelf en hebben we de sleutel gegeven zodat hij kon werken wanneer het hem het beste uit kwam en wij ons geen extra vrij hoefde te pakken. Ook ging alles sneller dan verwacht.
Alles is mooier geworden dan we hadden verwacht.
Als we in de toekomst nog meer klusjes willen doen aan het huis, bellen wij zeker Hans weer. Dan weten we zeker dat het goed geregeld is en met vakmanschap word gedaan.
Hans, hartstikke bedankt voor je geweldige werk.
Familie Hensen

 Verbouwing zolder en badkamer in Maasbree

Geplaatst door Wiel Ploegman

Hans heeft bij mij een rommelzolder veranderd in een mooie slaapkamer.
Hij heeft o.a. een dakkapel geplaast, ramen gemonteerd, de electra compleet aangepast, de ruimte onderverdeeld door het plaatsen van scheidingswanden, kastenwanden gemaakt en een badkamer volledig gerenoveerd. 
Het werk is prima uitgevoerd en ik zou Hans in de toekomst zeker weer vragen.  
Wiel Ploegman 


  

 offerte in Elsloo

Geplaatst door Marcel

4 weken geleden is Hans bij ons thuis geweest in Elsloo. De klus uitgelegd en verteld dat er veel meererk eraan komt. We zouden de offerte binnen 2 weken thuis krijgen......helaas, geen offerte............zeer slordig. 

Beste Marcel 
Door persoonlijke omstandigheden is jullie klus aan mijn aandacht ontsnapt.
Mijn excuses hiervoor.
groet Hans Teeuwen

 Vervangen golfplaten (af)dakje in Weert

Geplaatst door Maartje

Hans heeft mijn golfplaten dakje vervangen na hagelschade. Ik hoefde er niet eens een vrije dag voor te nemen, hij heeft het fijn allemaal zelf geregeld.

En als extra service ook nog uit eigen beweging mijn (vrij zware) kippenhok teruggezet onder het spiksplinter nieuwe dakje. Was een mooie thuiskomst van mijn werk!  

 Renovatie gastenverblijf in Schinnen

Geplaatst door Juanita

Hans Teeuwen heeft bij ons een verouderd gastenverblijf volledig gerenoveerd. Zo heeft hij onder andere een nieuwe keuken geplaatst; er is een geheel nieuwe badkamer gemaakt en een kleine trapladder is vervangen voor een mooie, maar vooral ook handige wenteltrap.
Hans is een zeer prettig persoon, hij doet alles in overleg en komt zijn afspraken na. Wat wij in het bijzonder erg fijn vonden was dat hij ook met ons mee dacht en adviezen gaf. Hans heeft veel ervaring en dat is goed te merken, problemen waar wij zelf niet direct een goede oplossing voor vonden loste Hans zo voor ons op. Kortom wij zijn erg tevreden over het werk dat Hans heeft geleverd en niet onbelangrijk hij heeft zich ook nog aan het budget gehouden wat van te voren was afgesproken.

Ons gastenverblijf is erg mooi geworden, mooier dan we ons van te voren hadden voorgesteld. Voor een volgende klus zullen wij zeker Hans weer vragen.


Sjir en Janneke

 Verbouwingswerkzaamheden in Thorn

Geplaatst door Nelissen-Nijs

Hans Teeuwen heeft bij ons diverse klussen in en rondom het huis gedaan en ik kan alleen maar zeggen: Chapeau voor het vakmanschap en precieze werk dat hij levert. 
Hans is niet alleen een vakman maar heeft ook een geweldige persoonlijkheid en iemand die zich zeer gemakkelijk aanpast aan de wensen die je hebt. Hij denkt echt met je mee en zit boordevol ideeen. Wat ook prettig is dat hij zich ook echt houdt aan zijn afspraken. Kortom iemand waar wij van op aan kunnen. Wij hebben al diverse malen een beroep op hem gedaan voor het plaatsen of verbouwen in- en rondom ons huis en wij hopen dat hij nog vele jaren doorgaat. Hans, alvast bedankt voor al het mooie dat je bij ons gemaakt hebt en waar wij nog iedere dag van genieten.
Monique Nijs       

 Bouwen preeel in Thorn

Geplaatst door Hans Nelissen

Hans heeft voor ons een preeel gebouwd, zijn vakmanschap is duidelijk naar voren gekomen, hij heeft een pracht van een preeel gebouwd waar wij van de zomer veel plezier aan zullen beleven. Je kunt duidelijk merken dat Hans al jaren in het vak zit, hij zit boordevol tips en weet deze ook op de juiste wijze toe te passen.
De samenwerking verliep zeer prettig en gemaakte afspraken werden stipt nagekomen, in de toekomst zullen wij zeker een beroep op hem doen.

 Nieuwe overkapping plaatsen in Beegden

Geplaatst door Rick

Na een storm was de overkapping zodanig beschadigd dat een nieuwe overkapping nodig was.
Hans heeft een nieuwe overkapping geplaatst en binnen het afgesproken budget gebleven.

Het resultaat mag ook daar zijn! Een robuuste overkapping zoals ik het wilde met de juiste klassieke afwerking.

Indien ik ook weer een vakman nodig heb zal ik Hans Teeuwen als eerste weer bellen. BEDANKT!      

 Badkamer in Haelen

Geplaatst door Shiva

Hans heeft onze badkamer van A tot Z goed begeleid,ideeen omgezet en goed overleg met ons gepleegd.Alle werkzaamheden sloten heel goed aan mekaar aan.
Hans is een gezellig persoon,ook iemand die niets teveel is om te doen.
Al met al super badkamer en leuke werksfeer.
BEDANKT HANS.TOT DE VOLGENDE KEER.
Groetjes Hub en Gabriele 

 terrasoverkapping in Weert

Geplaatst door An

Hans heeft bij ons een prachtige terrasoverkapping gemaakt. Hij heeft goed met ons meegedacht met het maken van het ontwerp, want het was niet eenvoudig omdat boven de openslaande deuren nog ramen zitten.
Heel goed voorbereid in zijn werkplaats en ter plekke paste alles precies.
We zijn heel erg tevreden vooral ook over de goede samenwerking en advies.

Koos en Annemie 

 Plaatsen kozijn/frame kantelpoort in Echt

Geplaatst door Vossen

Hans Teeuwen heeft bij ons een houten kozijn/frame op maat gemaakt als ombouw voor een kantelpoort. Om dit te kunnen plaatsen werd eerst een enkelsteense muur met deur verwijderd. Het geheel ziet er heel mooi uit en is vakkundig geplaatst. 

 schuurdeur vervangen in Helden

Geplaatst door Pengels

Wat prettig en mooi dat de oude schuurdeur vervangen is door een nieuwe. Heb via het web naar klussenbedrijf gezocht en ben bij Hans Teeuwen uitgekomen, die deze klus snel en vakkundig heeft geklaard. Een echte vakman, die nergens te beroerd voor is geweest en graag adviesen heeft gegeven voor eventuele nieuwe projekten. Top !!

 renovatie woning in maria hoop

Geplaatst door agnesblezer

Fam Blezer

Wij hebben een huis gekocht uit 1880 wat geheel gerenoveerd moest worden.Hans heeft dit op een snelle ,vakkundige en prettige manier gedaan.Altijd in goed overleg,dacht met ons mee en gaf goede adviezen.Wij hebben Hans leren kennen als een betrouwbaar en eerlijk man, met een gezonde dosis humor.Al met al kijken we terug op een soepel verlopen grote verbouwing, en het resultaat mag gezien worden!!!
We kunnen deze gezellige vakman dan ook van harte aanbevelen !!!

Hans hartstikke bedankt !! en tot eind mei voor de volgende klus!

 badkamer vernieuwen in wessem

Geplaatst door C.

Hans heeft onze oude badkamer helemaal vernieuwd . Alles verliep precies zoals we hadden afgesproken. Strakke planning, vakmensen over de vloer, zeer prettige samenwerking en een wederzijds vertrouwen. Het resultaat is helemaal zoals wij het gehoopt hadden.
Hij levert zijn werk tot in perfectie af.
Daarbij is Hans een prettig persoon om in huis te hebben, zo vonden ook onze kids.
Dus.... wij zoeken niet meer verder naar iemand anders voor een volgende klus !!

 Aanbouw, kozijnen, boeiboord in Weert

Geplaatst door Verboeket

Hans heeft bij mij de boeiboord van de aanbouw gemaakt, en nieuwe kozijnen geplaatst in de aanbouw. Echt vakwerk! Hij denkt met je mee waardoor je ideeen nog beter worden. Ook fijn dat hij zich aan zijn afspraken houdt. Al met al goed werk en een fijne man om mee samen te werken... Bedank Hans!

 keuken plaatsen in herkenbosch

Geplaatst door frank

2 weken werk voor een keuken plaatsen daarbij ver over afgesproken bedrag gegaan 600 euro voor lootgieters werk wat vervolgens niet goed is gedaan maar wel betaalt moest worden ,3 aanrechtbladen nodig gehad
vaatwaser later door brugman keukens nog maal laten vast zeten ook weer 350 euro

 Renovatie van woning in Thorn

Geplaatst door Daisy Stappers

Hans heeft ons geholpen met de wederopbouw van ons huis. Buiten het feit dat Hans prima werk heeft geleverd (zie foto bij advertentie) en werkt met een strakke planning, is Hans een heel prettig persoon om mee samen te werken. Hans denkt met je mee en heeft creatieve ideen. Hans is betrouwbaar en levert vakwerk!

Prima man voor de job!
Koen&Daisy, te Thorn

 vervanging dakraam in Roermond

Geplaatst door harrie

stormschade aan mijn dakraam gehad en deze moest met spoed worden vervangen.binnen een dag had hans de klus geklaard en ook nog binnen het budget!!
super-tevreden heb al afgesproken dat ie houten vloer komt leggen in t voorjaar.
vakmannen bestaan nog

Harrie Deben

 badkamer, werkbladen, houten vloer in Helden

Geplaatst door Bert

Hans heeft voor ons het badmeubel-op-maat ontworpen en gemaakt zoals afgebeeld op de rechtse foto. De wasbak van marmer hebben we bij Eckstone in Belfeld uitgezocht en met het ontwerp van Hans is het een juweel geworden.
Goedkoper en mooier dan elk ander spaanplaat-wastafel, en dus een tip voor iedereen!
Hans heeft dankzij onze positieve ervaring daarna alle voorkomende klussen bij de verbouwing gedaan, zoals houten vloer leggen en passende plinten monteren, werkbladen monteren in werk- en waskamer, pannendak tuinhuis,
En wat is er verder nog belangrijker dan zo'n gezellige vent om je heen te hebben bij een verbouwing!

Bert Peeters

  in 

Geplaatst door Bros-Engel

...na contact met klussenbedrijf was advies en uitvoering snel en vakkundig.

  in 

Geplaatst door iPhoneRepair.nu

Ik ben zeer tevreden over de verbouwing uitgevoerd door Hans Teeuwen en zal hem vaker uitnodigen voor volgende klussen.
Ton van Reen, schrijver te Maasbree.

  in 

Geplaatst door L. Paquay

Hans heeft bij ons een prachtige badkamer gerealiseerd. De werkzaamheden liepen perfect volgens de vooraf gemaakte planning en kleine aanpassingen die wij gaandeweg het proces toch anders wilden, werden hierin meegenomen. Hans is een vakman die zijn afspraken nakomt en een perfect resultaat heeft opgeleverd. Absoluut een betrouwbaar bedrijf dat doet wat ze beloven.

Renovatie Timmerwerk 

maatwerk